Site logo

Als je niets vraagt,
word je niet wijzer.

Waar gaan we je mee helpen?

Geen kleine lettertjes, klare taal. Vragen? Check of je antwoord hieronder vermeld wordt. Kun je geen antwoord vinden of zoek je andere informatie. Stuur ons dan een mailtje via onderstaande button.

Zoek op de hele site

Zoeken

FAQ Workers

Niets, inschrijven als Worker is gratis.

Nee, als freelancer / Worker betaal je niets. Onze verdiensten worden betaald door de opdrachtgever. Wij brengen de opdrachtgever tussen de 7,5 en 15% (afhankelijk van de totaal omzet) commissie-fee in rekening. Deze opslag komt bovenop jouw factuur bedrag exclusief BTW.

Op het moment dat een opdrachtgever akkoord is met een begroting van een Worker, dan zorgen wij voor een opdrachtbevestiging. Zowel naar Worker als opdrachtgever. Van verdere contracten is geen sprake.

We betalen je binnen een week nadat je opdrachtgever heeft aangegeven dat je project is afgerond.

Voor meerwerk maak je altijd eerst een offerte die je aan ons overlegt. Wij bevestigen jouw meerwerk naar de opdrachtgever die daarvoor eerst akkoord dient te geven.

Nee, je bent als Worker je eigen werkgever. Je krijgt van ons geen arbeids- of freelance contract.

Of je als ondernemer inkomstenbelasting en/of btw moet gaan betalen hangt af van een aantal factoren. Voor meer informatie neem je contact op met de belastingdienst. Wij ontvangen van jou altijd een factuur met BTW.

Nee, je bent je eigen werkgever. Aangiftes van loonbelasting, premies en de betaling daarvan regel je zelf. Ben je ondernemer of zzp’er? En krijg je van de belastingdienst bericht dat je aangifte moet doen als ondernemer? Dan moet je aangifte doen voor ondernemers. Je geeft dan je inkomsten aan als winst uit onderneming. Krijg je geen bericht dat je aangifte moet doen als ondernemer? Dan doe je aangifte voor particulieren. Je geeft dan je inkomsten aan als inkomsten uit overig werk. Dit heet ook wel resultaat uit overig werk. Je kunt ondermeer hier meer informatie vinden.

Nee. Als zelfstandig ondernemer ben je daar zelf verantwoordelijk voor. Je kunt hier meer informatie over vinden.

Nadat je je hebt geregistreerd als Worker kun je inloggen op je dashboard. Onder het kopje ‘Jouw CV’s’ kun je nieuwe CV’s aanmaken en bestaande aanpassen.

Binnen je dashboard kun je op zoek naar projecten. Selecteer een project dat bij je past en toon je interesse via de button rechts op de pagina.

Zoek je als werkgever geen mensen in vaste dienst, of via een uitzend- of detacheringsbureau?  Direct aan de slag >   

FAQ opdrachtgevers

Niets, inschrijven als Opdrachtgever is gratis.

Ja, voor jou als opdrachtgever brengen wij (afhankelijk van de omzet) tussen de 7,5 en 15% exclusief BTW commissie in rekening. Deze commissie wordt gefactureerd over het bedrag van de factuur van de Worker. Eventuele project management kosten en overige uren worden separaat in rekening gebracht.

Op het moment dat een opdrachtgever akkoord is met een begroting van een Worker, dan zorgen wij voor een opdrachtbevestiging. Zowel naar Worker als opdrachtgever. Van verdere contracten is geen sprake.

Nee. Als opdrachtgever breng je simpel een project in en betaal je per project. Wel zo transparant en simpel.

Voor meerwerk maakt de Worker altijd eerst een offerte die hij / zij aan ons overlegt. Wij bevestigen dat meerwerk naar jou als opdrachtgever. Deze dien jij dus eerst zelf te accorderen

Of je als ondernemer inkomstenbelasting en/of btw moet gaan betalen hangt af van een aantal factoren. Voor meer informatie neem je contact op met de belastingdienst. Je ontvangt van ons altijd een factuur met BTW.

Nee, de Worker is eigen werkgever. Aangiftes van loonbelasting, premies en de betaling daarvan regelen zij zelf. 

Nee. Als zelfstandig ondernemer is hij/zij daar zelf verantwoordelijk voor. Je kunt hier meer informatie over vinden.

Nadat je je hebt geregistreerd als Opdrachtgever kun je inloggen op je dashboard. Onder het kopje ‘Jouw projecten‘ kun je nieuwe projecten aanmaken en bestaande aanpassen.

FAQ algemeen

Workers is het initiatief van een aantal professionals die hun sporen hebben verdiend in de marketing. Voor meer informatie kun je kijken op deze pagina.

Die is heel simpel. Je vind de pagina hier.

Nee, wij proberen de kosten zo laag mogelijk te laten. Volg ons op social media voor het écht interessante nieuws.

Nee. Als opdrachtgever breng je simpel een project in en betaal je per project. Wel zo transparant en simpel.

Nee, je bent je eigen werkgever. Je krijgt van ons geen arbeids- of freelance contract, wij verzorgen geen loonadministratie of BTW afgiftes.

Klaar voor een nieuw begin?
Begin vandaag met projectmatig werken.

Inloggen

Gratis registreren!

Forgot Password